Gaver som er populære til kæresten

Den bedste gave til kæreste? Det er selvfølgelig en individuel holdning og forskelligt fra person til person, men vi har fundet frem til de køb som blev lagt mest under træet i julen 2013. Så man kan vel godt sige vi har fundet den bedste gave til kæresten herunder!

De mest populær gaver i år kan du finder længere nede på siden.. Vi har lavet vores egen top 4 af hvad kunne havd interessant at få i gave. Husk dette er både som julgave til ham men også som en almindelig gave til ham – måske en overraskelse til ham 😉 et

På vores første blad som en rigtig interessant gave til ham har vi fundet frem til en barbermaskine, som både er billig og god. Priserne har dog ændret sig og vi har fundet frem til at Wupti har de bedste priser. Wupti har også andre interessante gaver, så et forslag fra os er nødvendigvis ikke dén barbermaskine til ham, men den er hvertfald bare på vores nr. som bedste gave til kæreste – jeg ville elske det hvis min kæreste gav mig sådan en.

to

Dette er måske for nogen en røvsyg gave, dog har vi fundet frem til at en el tandbørste skal ligge nr 2 her på vores liste som bedste gaver til ham. Og lad mig fortælle hvorfor – DU BRUGER DEN FORHÅBENLIG HVER DAG. Sagen er nemlig den at man elsker at se noget man har givet i gave til ham – at han så bruger den. Så både dig og din kæreste vil få nytte af denne… Prisen er billigst hos Redcoon – men der har været snak om at de snyder lidt. Problemer med returret osv. så derfor henviser ikke dig til at købe gaven der..

tre

At se en god film i biografen med kæreste er én ting, men at se samme gode film sammen med kæreste, derhjemme er noget andet. Mange har derfor netflix nu til dags, dog ha de ikke fået Spies og Glistrup derind, så vi anbefaler dig denne. En rigtig god film som denne fortjener en 3 plads på “Bedste gaver til kæreste lige nu”

fire

Lad mig være ærlig og sige at en iPad air ligger øverst på min ønske liste.. Men dog, den er så pokkers dyr at jeg ikke kan nænne at fortælle min kæreste at jeg virkelig ønsker mig sådan en. Dette er altså en god gave til kæresten, hvis i køre med sådan en bugdet. Dog er den måske på tilbud på det tidspunkt..

 

Julegavernes top 10 Herunder kan du se top 10 listen over de mest populære varer på PriceRunner lige nu.

1. Apple Ipad 2 Tablet

2. Fifa 13 til Playstation 3

3. Apple TV – mediecenter

4. Bosch Tassimo T20 Kaffemaskine

5. Skylanders Giants til alle konsoller

6. Kenwood KM020 Køkkenmaskine

7. Playstation 3 Slim Spillekonsol

8. Samsung Galaxy S mobiltelefon

9. Oral-B Triumph 5000 Eltandbørste

10. Nintendo 3DS XL

Kilde: EkstraBladet

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>