Musemåtte med billede

Musemåtte med billede

kr. 79,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701329038575

Beskrivelse

Personliggør dit kontor med en personlig musemåtte med billede
Gør dit skrivebord til et unikt og personligt arbejdssted med en personlig musemåtte med billede. Uanset om du vil tilføje et personligt touch til dit eget skrivebord, eller om du leder efter en betænksom gave til din far, en ven, en kollega eller som firmagave, så er vores musemåtter den perfekte personlige gave. Lav din egen personlige musemåtte med eget billede, navn, tekst, design eller logo. Skab et unikt accesorry som bringer glæde til hvert enkelt klik! Du kan få både en almindelig musemåtte og store musemåtter til for eksempel gaming. Du vælger bare mellem størrelsen M eller XL.
Vælg den perfekte størrelse til dine behov
Vores musemåtte med billede fås i 2 størrelser så de passer til ethvert skrivebord:
M størrelse: Standard musemåtten fås i størrelsen 23 x 19 x 0.5 cm. Perfekt til kompakte skriveborde og til præcist arbejde.
XL størrelse: den store musemåtte fås i størrelsen 79.5 x 39.6 x 0.2 cm, perfekt til dem der har mere plads, for eksempel til gaming.
Begge størrelser har en skridsikker underside, så musemåtten ikke flytter sig.
Vores kunder elsker musemåtter med billede fra YourSurprise!
Vores musemåtter med billede er fremstillet af højkvalitets materialer, med en skridsikker underside og en hvid overflade af polyester som sørger for perfekt printkvalitet som holder i lang tid. Vores kunder elsker musemåtternes kvalitet og selvfølgelig muligheden for at gøre dem personlige med betydningsfulde billeder og tekst, og det gør det til et populært valg til både personligt brug og som gave.
Leder du efter en stor musemåtte med billede? Så gå efter vores XXL musemåtte med billede

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps