Pakkekalender til ham

Gaver til en pakkekalenderVil du selv lave en pakkekalender til ham, du vil glæde med en pakke hver dag i december måned, eller vil du give ham en færdig pakkekalender, så kan du nederst på siden finde et varieret udvalg til både det ene og det andet. Find din favorit, og bestil den i dag.

Det kan være et stort arbejde at lave en pakkekalender selv. Og det kan også blive dyrt. For du kommer nemt til at give 40-50 kr. for hver enkelt gave, hvis det skal være noget han kan bruge. Derfor er det faktisk tit billigere at købe en færdiglavet pakkekalender til en mand du holder af. Og så slipper du også for besværet med at finde på og pakke ind.

5 idéer til en færdiglavet pakkekalender til ham, du vil glæde i december

Når du køber en færdig pakkekalender, kan der nogle gange være et tema, andre gange er der meget forskel på, hvad der er i de 24 pakker – det kan være alt fra chokolader til en arbejdslygte. Herunder får du fem forslag til, hvad en pakkekalender til ham kan indeholde:

  • Noget til den søde tand: Det er selvsagt noget spiseligt – chokolader, småkager, bolsjer, lakrids.
  • Delikatesser: Igen noget spiseligt, men både salt og sødt og også krydderier, olier, pesto med mere.
  • Blandede gaver: Som ovenfor nævnt 24 gaver med alt fra bodyshampoo til småkager. Spændende.
  • Værktøj: Den perfekte pakkekalender til en handyman eller en ung, der snart skal flytte hjemmefra.
  • Sexlegetøj: En anden form for værktøj. 24 pakker med forskelligt sexlegetøj. Skab ægte juleglæde.

Det var blot nogle eksempler. Og pakkekalenderne i udvalget herunder kan variere fra år til år. Så kom endelig igen, og find en ny pakkekalender til mændene i dit liv næste år.

Bestil en pakkekalender online

Find remedier til din hjemmelavede pakkekalender, eller find en færdiglavet pakkekalender, som passer perfekt til ham, du har besluttet dig for at give en spændende måde at tælle ned til juleaften på, og bestil i dag.

Viser alle 10 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!