Alder

3 generationer af mænd og en gaveNår du skal give en gave, kan alder have en betydning for, hvad du skal købe. Men alder er jo bare et tal. Måske opfører ham på 30 år sig som en på 60 eller omvendt.

Herunder har vi opdelt nogle gaveidéer efter aldersgruppe.

18 år

At fylde 18 år er helt specielt. fødselaren bliver myndig, og han må fører bil alene – altså hvis han har kørekort – så gaven skal selvfølgelig også være helt speciel.

20 år

Den første runde fødselsdag som voksen. Det skal fejres. Find alt fra praktiske ting til køkkenet til sjove gadgets.

25 år

Holdes der 25-års fødselsdag, skal der festes igennem. Især hvis fødselaren er kanelsvend. Så måske er et par beskyttelsesbriller en god gave. Men du finder altså mange andre idéer i udvalget.

30 år

En rund fødselsdag, hvor fødselaren skal have peber, hvis han er single. Du kan forære ham en peberkværn. Du kan også finde en bedre gave i udvalget.

40 år

Når først alderen når de 40 år, så er der som regel kommet mere ro på. Måske har han stiftet familie og købt hus. Find gaver til ham, der fylder 40 år i udvalget.

50 år

Så træder han ind i de voksnes rækker, siges det. Måske er han i panikalderen, måske er den allerede overstået. 50 er i hvert fald en flot rund fødselsdag, der fortjener en flot gave.

60 år

I denne kategori finder du gaver til ham, der fylder 60 år. Alt fra drikkelige og spiselige gaver til spil og finurlige gadgets.

70 år

I en alder af 70 år mangler og ønsker han sig sikkert ikke noget. Men du kan sagtens få inspiration til en god gave i udvalget.

80 år

Fred i verden og besøg af familien er måske det han ønsker sig allermest. Men derfor kan du jo godt tage en gave med.

Find aldersgruppen

Find den aldersgruppe, der passer til ham, du skal give en gave, og klik dig ind på den.

Copyright 2024 - Pilanto Aps