Oplevelsesgaver til ham

Mand der elsker oplevelsesgaverDet kan være en rigtig god idé at købe oplevelsesgaver til ham, du har svært ved at finde på en gave til. Oplevelsesgaver er et gavekort, hvor modtageren kan indløse en oplevelse en dag, hvor han har tid. Op der findes et hav af oplevelser, du kan købe på gavekort. Prøv blot at se udvalget nederst på siden, hvorfra du også kan klikke dig videre til dér, hvor du kan bestille gavekortet.

Vi kan selvfølgelig ikke fortælle dig lige nøjagtigt, hvilken oplevelse ham, du kender, vil blive mest glad for. Men vi kan give dig inspiration, gode idéer og forslag til, hvilke oplevelser der er populære blandt mænd.

Oplevelsesgaver til par

Det kan være en rigtig god idé, når du skal købe en oplevelsesgave til ham at købe et gavekort til to personer. Det er altid mere end dobbelt så sjovt, når han har én at dele oplevelsen med.

Og de fleste oplevelser kan deles med en anden. Også selvom det er en oplevelse, der udføres hver for sig – f.eks. faldskærmsudspring, bungy jump eller lignende – for oplevelsen kan jo altid diskuteres bagefter.

Gode oplevelsesgaver til ham

Når du skal give oplevelser til mænd, handler valget hovedsageligt om anledning og relation. Er det en fødselsdagsgave, en julegave eller en værtsgave? Og hvor tæt er din relation til ham? Er det din far, nabo eller kollega?

Det kan også handle lidt om alder. Er det oplevelsesgaver til ham på 50 eller 60 år eller måske ældre, du er på jagt efter? Eller er det til ham på 20 eller 30 år?

Er det en mand, du har en tæt relation til, ved du garanteret også, hvad han interesserer sig for og hans temperament. Det kunne f.eks. være:

  • Et cocktailkursus, en vinsmagning eller lignende til ham, der er glad for at lære nye mennesker at kende, socialt samvær og hygge.
  • En oplevelse med funballz eller bumperz til ham, der ikke er bange for at blive udfordret og prøve noget han ikke har prøvet før.
  • En spaoplevelse til ham, der elsker at slappe af, få massage og blive forkælet efter alle kunstens regler med drinks osv.

Er gaven til en kollega, som du måske ikke kender så godt, så er det nok bedre at gå med det altid sikre gavekort, hvor modtageren selv bestemmer, hvilken oplevelse det skal bruges til.

Alderen kan som nævnt også have betydning. Oplevelsesgaver til yngre mænd er oftest noget med adrenalin. Mens oplevelsesgaver til den ældre generation oftest er noget, der kan spises eller drikkes. Men kender du modtageren godt og hans interesser, kan du selvfølgelig sagtens gøre det omvendt.

Oplevelser til far

Har du besluttet dig for at give din far en god oplevelse i gave, men tænker, hvad er gode oplevelser for ham? Igen handler det om, hvad der interesserer ham.  Men det kunne f.eks. være:

  • En tur på gokartbane, hvis han er til fart over feltet
  • Faldskærmsudspring, hvis han kan lide adrenalinsus.
  • Cafétur med familien, hvis han er af den stille type.

Hvor bestiller jeg oplevelsesgaver?

Det gør du online lige her. Klik på Gå til shop på den oplevelsesgave, du har set dig varm på, så er du ikke mange klik fra at have bestil et gavekort. Så er det bare at vente på at glæde ham, du skal give en gave.

Viser alle 830 resultater