60 års gave

Kage til 60 års fødselsdagDu skal ofte være ualmindeligt opfindsom, når du skal finde på en 60-års gave til en mand. Men bare rolig, herunder kan du finde inspiration til en gave til en 60-årig mand. Og nederst på siden kan du ovenikøbet finde deciderede gaveidéer. Find en fin gave til en 60-årig, og køb den i dag.

Hvad skal du give i gave til en 60-års fødselsdag? For hvad giver du manden, der har alt? Det har de fleste mænd nemlig i den alder. Eller også køber de selv det, de lige står og mangler. Hvad du skal give, afhænger selvfølgelig af jeres relation. Er det en 60-års gave til far, til en kollega eller til en nabo? Jo tættere i er, jo bedre kender du også manden og kan derfor måske lidt nemmere finde på en gave.

5 forslag til gave til 60-årig mand

Spekulerer du over, hvor meget du skal give i gave til en 60-års fødselsdag, så er det igen individuelt, afhængig af hvem det er, der fylder rundt. Jo nærmere I er, jo mere giver du. Herunder finder du gavetyper, hvor du kan vælge gaver i forskellige prisklasser, så du kan købe en gave, der passer til dit budget.

  • Sjov gave: Du kan vælge en sjov gave til 60-års fødselsdagen. F.eks. overdimensionerede sutsko.
  • Gadgets: En barberbladsrenser, en elektronisk slipsebøjle eller måske en kølebrønd til bajerne.
  • Luksus: Det kan være en champagnekøler (gerne med champagne) eller et dejligt spaophold.
  • Oplevelsesgaver: Der er stadig plads til eventyr. Vælg mellem alt fra byvandring til øl- eller vinsmagning.
  • Ting til værkstedet: Et stykke multiværktøj, en sammenklappelig arbejdsbænk eller et fadølsanlæg.

Du kan også give en pengegave til 60-års fødselsdagen. Måske han ønsker noget meget dyrt, og så er penge altid velkomne. Så kan han selv spæde mere til, eller han får måske pengegaver af andre af gæsterne. Pengegaver er i hvert fald en sikkerhed for, at du overholder dit gavebudget.

Bestil 60-års gave nu

Find en 60-års gave herunder, og bestil den i dag.

Viser alle 97 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!