Ølgaver til ham

Kold øl der lukkes opKan du ikke finde på en gave til en mand, så giv ølgaver til ham – hvis han kan lide øl selvfølgelig. Nederst på siden har vi samlet et stort udvalg af forskellige typer ølgaver til mænd. Tjek udvalget fra vores samarbejdspartnere, og bestil en ølgave i dag.

En god ølgave er ikke bare en ramme øl, som du henter nede i supermarkedet. En ølgave er noget ganske særligt. Noget han vil sætte pris på og måske endda gemme til en speciel lejlighed, gemme emballagen fra eller stille til pynt.

5 forskellige typer ølgaver til ham

Oftest når du giver øl i gave, er øllen eller øllerne en del af en gavekurv, hvor der så også andre ting i – chokolade, chips, lakrids osv. Men det er ikke kun den type ølgave, du finder i udvalget herunder. Det er det også. Du kan bl.a. finde disse typer af gaver med øl i:

  • Æsker med specialøl – f.eks. fra mikrobryggerier
  • Personlige – glas eller etiket med navn/billede på
  • Ølsmagning – evt. med rundvisning på et bryggeri
  • Sjove ølgaver – f.eks. ølbælte eller -køledispenser
  • Gavekurv med øl og lækkerier – som tidligere nævnt

Især de personlige ølgaver er nogle, du kan være sikker på, vil blive gemt. Det kan godt være, at hvis det f.eks. er en flaske øl med en etiket med navn eller billede på, at indholdet på et tidspunkt forsvinder. Men flasken vil garanteret ikke blive smidt i glascontaineren.

Køb ølgaver til mænd online

Nu kommer du til den sjove del – at vælge, hvilken ølgave du vil give ham. Men det er måske også den sværeste del. For udvalget er stort og meget varieret.

Når du har fundet den ølgave, der passer perfekt til den mand, du skal give en gave, så klik på Gå til shop. Så kommer du til webshoppen, hvor du med få klik kan bestille og få sendt en ølgave fra. Bestil i dag.

Viser alle 153 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps