Gavekurv til ham

Gavekurv til ham med forskellige lækkerierStår du og mangler en hurtig og nem gave til en mand? Så er en gavekurv til ham løsningen. Det er altid lækkert at få en gavekurv, og måske får du lov til at smage nogle lækkerierne selv. Og så fås de i alle prisklasser. Det er en ren win-win-situation. Tjek det store udvalg af gavekurve, som vi har samlet fra vores samarbejdspartnere nederst på siden.

En gavekurv til mænd kan bruges i mange situationer. Når du ikke ved, hvad du skal give. Når han ikke ønsker sig noget. Eller du kan give en gavekurv til ham, der har alt. For det der er i gavekurven, forsvinder jo over tid. Og du kan få en gavekurv til ham med lige akkurat dét, som han kan lide.

Hvem kan du give en gavekurv til?

Du kan give en gavekurv til mænd af enhver slags. Din far, din bror, din kollega, din nabo, din ven osv. Unge som gamle. Alle har glæde af en gavekurv fyldt med lækkerier.

Du kan også give den til enhver anledning. Fødselsdag, jul, jubilæum, tak for hjælpen, god bedring osv. Og da du som nævnt kan få gavekurve i alle prislag, så bliver gavekurven til ham aldrig for lille og aldrig for stor i forhold til anledningen.

Hvad skal der være i en gavekurv til mænd?

Der er ingen regler om, hvad der skal være i en gavekurv. Men oftest er det drikkevarer eller noget spiseligt eller begge dele. Nogle gange kan der også være en plante med i kurven. Det er dog oftest til kvinder. Ikke at vi skal kønsdiskriminere, men nogle ting hænger bare ved. Men er ham, du skal give en gavekurv glad for planter, så skal han da selvfølgelig have en plante med i kurven.

Hvis du kender ham rigtig godt og ikke mindst hans smag, så bliver det nemt at vælge en gavekurv til ham med alt, hvad han kan lide. For du kan få gavekurve med alt fra gin og tonic over vin til specialøl. Og alt fra chokolade over lakrids til chips. I nogle gavekurve til mænd er der også madvarer, som f.eks. pasta, pesto, krydderier og lignende.

Kender du ham ikke så godt, kan du vælge en gavekurv til ham ud fra prisen og anledningen og med lidt af hvert i. Skulle der være ting i kurven, han ikke bryder sig om, kan han jo altid byde andre det.

Du kan vælge mellem selv at bestemme, hvilket indhold der skal være i din gavekurv til ham, eller du kan købe en færdigpakket.

Indpakningen

Der kan også være forskel på ”indpakningen” af gavekurve. Nogle er blot en papkasse. Det kan være en praktisk gavekurv til ham, der måske ikke har så meget plads. For når kurven er tom, kan kassen blot kasseres.

Andre indpakninger kan være flotte rør, fine æsker eller brugbare ting, som f.eks. en køletaske eller en værktøjskasse. Det er ting, der kan bruges, når kurven er tom. Men det fordyrer oftest gavekurven, hvilket betyder, at der er mindre indhold i forhold til gavekurvene i papkasser.

Bestil en gavekurv fra udvalget herunder

Find en gavekurv til mænd fra udvalget herunder, og bestil den hos en af vores samarbejdspartnere.

Viser alle 648 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!