Gaver efter pris

Forskellige gaver til forskellige priserHvor meget skal en gave koste? Det spørgsmål er svært at svare på. For i bund og grund er det jo, tanken, der tæller. Og har du et stramt budget, så er der ingen grund til at sprænge det på en gave. Herunder finder du gaver, der er inddelt i kategorier efter pris.

Det kan også være I har en aftale om, hvor meget I giver for i gave. Eller at du selv har en ”mindste”-pris på gaver. Så er det nemt at finde lige netop de gaver til den pris ved hjælp af inddelingen herunder.

50 kr.

Fra næste ingen penge til 50 kr. er en perfekt pris til børnefødselsdagen for klassen, pakkelegen eller pakke- eller adventskalenderen.

100 kr.

Er du ene om at give en gave og på et meget stramt budget, så er gaver fra 51-100 kr. et klogt valg.

150 kr.

Du vil blive overrasket over, hvor meget du faktisk kan få for lidt over 100 kr. Der er mange forskellige gaver at hente.

200 kr.

151-200 kr. er nok den pris mange vælger at give gave for til den årlige fødselsdag eller juleaften. Måske lidt mere, til den runde fødselsdag.

250 kr.

I denne kategori finder du et kæmpestort og meget varieret udvalg af gaver fra 201 til 250 kr. Her er alt fra gavekurve til oplevelser.

300 kr.

300 kr. eller lidt mindre er et pænt beløb at betale for en gave. Se de mange gode bud på en gave i denne prisklasse.

400 kr.

Er du i det gavmilde hjørne – måske er det gaven til manden i dit liv – så finder du her gaver fra 301 til 400 kr.

500 kr.

Til jubilæer, runde fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, bryllupsdage og lignende mærkedage er det ikke ualmindeligt at give en lidt dyrere gave end ellers.

Over 500 kr.

Det er ikke usædvanligt at give store gaver, hvis I f.eks. er flere om gaven. Eller også er du måske bare i gavehumør.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!