40 års gave

Kage til 40 års fødselsdagNår mænd nærmer sig de 40, har de oftest fundet en vej i livet. De har (måske) stiftet familie og fået et barn eller flere. Den runde 40-års fødselsdag skal fejres med familie og venner. Så du er inviteret. Men hvad giver du i gave til en 40-årig mand? Find en 40-års gave i udvalget nederst på siden, og bestil den i dag.

Hvad giver du en mand på 40 år? Det kan være svært at finde på. Især hvis du ikke har fået en ønskeliste fra ham. Men fortvivl ikke. Få inspiration til gavetyper herunder, eller find den helt rigtige gave i udvalget nederst på siden.

5 idéer til en gave til 40-årig mand

Når du skal give gave til 40-års fødselsdagen, er det en god idé at tænke på, hvad han interesserer sig for, og hvilken type mand han er. Hvis du allerede nu har en god idé til, hvad du vil give ham, så scroll ned i udvalget, find den perfekte gave, og bestil den i dag. Hvis ikke så kig med her, og få fem gavetyper at vælge imellem.

  • Sjov gave til 40-års fødselsdag: En kop i en sjov facon. Eller et par overdimensionerede sutsko.
  • Personlig gave til ham på 40 år: En T-shirt med tekst, et krus med foto eller en øl med navn på.
  • Gadgets i gave til 40-årig mand: Solcelledrevet ventilator til bilen. Handsker med indbygget lys i.
  • Luksus til ham, der bliver 40 år: Et spaophold. En fodmassagerulle eller måske et soveheadset.
  • Praktiske ting til den 40-årige: Et sandwichjern til bål. Et drivhus. Eller en mobil espressomaskine.

Står du stadig på bar bund er en pengegave til hans 40-års fødselsdag måske løsningen. Pak pengene ind på en smart eller sjov måde. Evt. som noget, der signalerer, hvad pengene er et tilskud til – en rejse, ny sofa eller måske en rundsav.

Køb 40-års gave online

Tjek udvalget herunder, og bestil din gave til 40-års dagen i dag.

Viser alle 161 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps