Smykker til mænd

Mand med smykkerI mange år har smykker til mænd været betragtet som mandigt og moderigtigt. Og det er ikke kun slipsenåle og -klemmer eller manchetknapper. Det gælder nemlig alt fra fingerringe over halskæder til armbånd. Find din favorit i det kæmpestore og meget varierede udvalg af herresmykker, som vi har samlet hos vores samarbejdspartnere, nederst på siden, og bestil i dag.

Udvalget er stort og meget varieret. Der er mange forskellige design, og der findes smykker i mange forskellige materialer. Så uanset om du er på jagt efter et diskret læderarmbånd eller en iøjnefaldende stålring, så kan du finde det i udvalget herunder.

Moderne materialevalg

Guldsmykker til mænd og sølvsmykker til mænd er ikke længere den eneste type smykke til mænd, som er populært. Der er mange andre materialer, der benyttes, og som giver et rustik og maskulint look. Det kan f.eks. være:

  • Vedhæng af stål
  • Ringe af tungsten
  • Armbånd af perler
  • ”Kæder” af læder

Mænd ønsker sig ofte smykker, der udtrykker deres individualitet og stil. Og disse meget personlige smykker til mænd kan du også finde i udvalget. Det kan f.eks. være de smykker, der er velegnede til at gravere i.

Smykker til mænd – en god gaveidé

Mangler du noget at give til din kæreste, konfirmanden eller en anden mand, du skal give en gaven, så vælg smykker til ham. Det kan f.eks. være et par armbånd, der passer godt sammen. Eller et armbånd og en ring. Du kan selvfølgelig også nøjes med et enkelt smykke. Det kommer helt an på dit budget.

Det sværeste smykke at købe til mænd er nok en fingerring. I hvert fald hvis det skal være en overraskelse. For en fingerring skal passe præcis i størrelsen. Og hvordan måler du en mands finger, uden at han opdager det? Medmindre han har en ring i skuffen, du kan måle på. Så er det noget nemmere med en halskæde eller et armbånd.

Når du skal vælge smykker til mænd, bør du kigge på, hvordan den pågældende mands stil er. For du kan få smykker i alle stilarter. Lige fra den helt diskrete over den lidt mere iøjnefaldende til den særdeles prangende. Og især hvis du vælger et prangende smykke til en mand, der er meget diskret i sin stil – eller omvendt – risikerer du, at smykket kommer til at ligge i skuffen. Eller i bedste fald bliver byttet.

Vælg også smykket ud fra hans interesser – er han troende, kan han lide at sejle, kører han motorcykel osv. Skal det være et meget personligt smykke, så vælg et, hvor der er plads til indgravering, hvad enten det skal være en dato, initialer eller et navn.

Bestil smykker til mænd online fra udvalget herunder

Det kan godt blive svært at vælge det helt rigtige smykke til ham fra udvalget her. For det er rigtig stort og meget varieret.

Men når du har fundet det helt rigtige, så er det bare at klikke på Gå til shop. Så lander du i vores samarbejdspartners webshop. Bestil i dag, og glæd dig til at se det på.

Viser alle 440 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!