Gaveideer til mænd

Mand med en gaveDet kan være svært at finde de helt rigtige gaveidéer til mænd – hvad enten det er til en mand, der er 20 eller 50 år gammel. Men selvom det er svært, så er det ikke umuligt. Her på siden kan du finde inspiration til, hvad du skal give ham, du er på gave med.

Alle de gaveidéer til mænd, som vi giver dig her, er inddelt i kategorier. Så I første omgang får du inspiration til, hvilken type gave du skal vælge, og når du klikker videre, får du konkrete gaveidéer til ham.

Find inspiration

Hvad vil ham, du skal give en gave blive glad for?

Oplevelsesgaver er til manden, der ikke er bange for at prøve noget nyt. Fra spaophold til faldskærmsudspring.

Gadgets er til ham, der elsker dimser og dingenoter, der gør hverdagen lidt sjovere, lidt nemmere og lidt mere spændende.

Gavekurve kan være fyldt med alt fra lakrids til whisky. Og i nogle tilfælde kan du selv bestemme, hvad der skal i kurven.

Elektronik er perfekt til manden, der elsker ting, der kan gøre madlavningen, campinglivet eller hverdagen lidt lettere.

Smykker er til ham, der godt kan lide at pynte sig. Ikke kun med manchetknapper og slipsenål, men også med kæder, ringe osv.

Tøj – klæder skaber folk, siges det. Og tøj bliver jo slidt med tiden. Så hvem vil ikke blive glad for en ny trøje eller skjorte?

Plakater er en god gaveidé til manden, der gerne vil holde hjemmet pænt, hyggeligt og personligt. Find én med en rammende tekst eller billede.

Ølgaver kan drikkes væk. Og kan ham, du skal give en gave lide øl og at prøve nye smagsvarianter, så er det en fed gave at få.

Klik dig ind på konkrete gaveidéer

Fik du en idé – eller måske flere? Klik dig videre ind på de forskellige gavetyper, hvor du også kan gå direkte til bestilling eller find en god gave til ham her.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!