Fars dags gave

Gave til fars dagNår det er fars dag – på grundlovsdag den 15. juni – skal du som hans søn eller datter have købt en gave. Men hvad giver du i fars dags-gave, når far – højst sandsynligt – allerede har alt? Det spørgsmål kan du svar på herunder. Og nederst på siden kan du finde et varieret udvalg af gaver til fars dag. Vælg den helt rigtige, og bestil den i dag.

At fejre fars dag er en tradition, der går ca. 90 år tilbage i tiden. Om der også var tradition for at give gaver til fars dag dengang, skal vi dog ikke gøre os kloge på. Men det er der i hvert fald i dag. Selvfølgelig skal far have en fars dag-gave på fars dag. Og herunder hjælper vi dig med at finde på den helt rigtige.

Gave til far fra børn

Så længe barnet eller børnene er små og ikke selv kan købe en fars dags-gave, er det som regel mor, der står for den del af fejringen. Her er det oftest en ting – krus, nøglering, T-shirt osv. – hvor der står Verdens bedste far eller lignende på, der købes. Eller måske en bodystocking, hvis det er gaven til far fra babyen.

Senere når børnene bliver større, kan de selv lave en kreativ gave til far i form af en tegning, en perlepladefigur eller et armbånd af perler.

5 forslag til fars dags-gave

Der findes mange typer af gaver til fars dag. Nogle af dem er nævnt i ovenfor. Er du ikke lille barn mere, så er det ikke sikkert, at det falder i god jord at komme med en perlepladefigur eller lignende. Så må du blive lidt mere opfindsom. Gaven kan dog godt stadig være hjemmelavet, hvis du er kreativ og ferm til f.eks. at male, strikke eller lave keramik.

Hvis ikke du lige DIY-projekttypen, så læs med herunder, hvilke typer af fars dag-gaver der er populære.

  • Personliggjort gave: Det kan være alt fra plakater til strømper med et billede af dig og ham på.
  • Øl-gave: Kan din far lide øl? Giv ham en gaveæske med øl. Eller måske endnu bedre en ølsmagning.
  • Grill-udstyr: Mange fædre elsker at grille. Giv ham grillhandsker, -poser eller måske et -forklæde.
  • Personlig ting: En elektrisk barbermaskine, et par lækre hjemmesko eller hans favoritdeodorant.
  • Gadgets: Giv ham f.eks. et soveheadset, en kølebrønd til øl eller et inspektionskamera til mobilen.

Hvis du ikke selv kan aflevere gaven til din far, kan du købe ham en kasse/æske med lækkerier, du ved han kan lide, hvad enten det er kaffe, chokolade eller øl, og få det leveret på hans adresse. En sådan gave kan du selvfølgelig også selv komme med.

Køb fars dag-gaver online fra udvalget herunder

Scroll ned i det store og varierede udvalg herunder, og find den ultimative fars dags-gave til lige netop din far. Klik på Gå til shop, så lander du i webshoppen hos en af vores samarbejdspartnere.

Køb den gave, du har udset dig, så varer det ikke længe før, at du har gaven til fars dag i hænderne.

Viser alle 434 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps