Adventskalender til ham

Adventskalender til hamAt købe en færdigpakket adventskalender til ham, du gerne vil give adventsgaver, er den nemme og hurtige måde at give adventskalender på. Se udvalget af færdige adventskalendere nederst på siden, og bestil den, som du synes du vil give til din kæreste, far, søn eller en helt fjerde mand.

Selvom det er den nemme løsning at købe en færdig adventskalender til en mand, så bliver han da helt sikkert glad for den. Det er jo tanken, der tæller. Og tænk, at du gerne vil glæde ham med en adventskalender. Det giver garanteret point på kontoen.

5 bud på en adventskalender til ham

Du ved måske allerede nu, hvilken type adventskalender du vil give ham. Det kommer jo som bekendt an på, hvad han er til dig, og hvad han godt kan lide. Men herunder får du alligevel fem forslag til forskellige typer adventskalendere til en mand du holder af:

  • Adventskalender med chokolade, vingummi, bolsjer m.m. til børn og andre, der har en sød tand.
  • Adventskalender med Pringles til ham, der bare er vild med de salte chips i den velkendte dåse.
  • Adventskalender med drikkevarer til den voksne mand – vælg mellem øl, vin, gin, mjød med mere.
  • Adventskalender med smartphonetilbehør til teenageren og mænd, der elsker deres smartphone.
  • Adventskalender med blomsterfrø til ham, der er vild med haven og vil være klar til foråret.

Det er ikke sikkert, du finder alle typer af adventskalendere i udvalget herunder, for der kommer hele tiden nye samarbejdspartnere til, og der kommer hele tiden nye adventskalendere til, ligesom nogle forsvinder. Så hold øje med siden, og få hele tiden ny inspiration.

Bestil en adventskalender til ham online

Tjek det meget varierede udvalg af adventskalendere herunder. Find en adventskalender til en mand, du vil give adventsgaver, og som du ved, vil falde i hans smag, og bestil den online.

Viser alle 16 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps